Beschrijving

Bedrijfsruimte met werkplaats/productieruimte, kantoor en ontvangstruimte met luxe keukeninrichting in nog te splitsen 'bedrijfsverzamelpand'.
Op bedrijventerrein Moleneind-Landweer en Danenhoef Oss gelegen gerenoveerde en gemoderniseerde bedrijfsruimte. In 2019 is het object geheel gerenoveerd en v.v. een nieuwe buitengevel en dak (met isolatie), alle verlichting is uitgevoerd in Led, de bedrijfshal is verwarmd middels cv-radiatoren, het kantoor middels airco (koelen en verwarmen) en de ontvangstruimte is eveneens v.v. cv-gestookte luchtverwarming en een airco-unit. Deze ontvangstruimte is v.v. een luxe keukenmeubel met eiland en v.v. een ingebouwde koelkast, hete-lucht oven, magnetron en een vaatwasser.
De entree is v.v. een luxe afgewerkte toiletruimte en een meterkast (16 groepen met aardlek en 5 krachtgroepen), vernieuwd in 2019.
De bedrijfsruimte is middels een elektrische sectionaaldeur met afstandsbediening toegankelijk.
Een geweldige ligging aan een rustige bedrijvenlaan en nabij de ‘weg van de toekomst’ op een paar minuten afstand zodat de snelwegen direct bereikbaar zijn.
Gelegen op een nog te splitsen perceel van ca. 450m2, vloeroppervlak bedrijfsruimte ca 188m2, een kantoor van ca. 12m2 en een ontvangstruimte van ca. 76m2. 
Het buitenterrein is aan de voorzijde afsluitbaar met een hekwerk, deze parkeerruimte is afgewerkt met klinkers.

Kenmerken