Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis te verkopen? Schakel daarvoor een professionele makelaardij in die met enthousiasme uw huis verkoopt en 7 dagen per week (ook in de avonduren) voor u klaar staat.

Kiezen voor Berg & Broek Makelaardij betekent kiezen voor de beste en prettigste begeleiding tegen scherpe tarieven door een enthousiast, innovatief en uitstekend opgeleid team met een prima staat van dienst in de regio Oss. 

Een afspraak voor een geheel vrijblijvende en gratis waardebepaling is zo gemaakt. Stuur een e-mail via deze link: info@bergenbroek.nl en wij nemen contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook: 0412 - 63 99 82.

Overweegt u uw huis te verkopen en heeft u al een andere woning op het oog? WONINGINRUIL!

Berg & Broek Makelaardij gaat voor u actief de woningmarkt op. U overweegt uw huis te koop te zetten? Bel dan Berg & Broek Makelaardij voor een oriënterend gesprek, inruil is een toenemende vorm van kopen en verkopen. Wij constateren echter dat de meeste makelaars alleen zoeken binnen het eigen bestand aan te koop staande woningen, wij kijken verder. Daarom inventariseren wij graag uw (vervolg) woonwensen, onafhankelijk waar de woning van uw dromen te koop staat. Zelfs buiten ons werkgebied kijken wij met en voor u mee.

Als u na verkoop van uw huidige huis op zoek gaat naar de volgende stap in uw wooncarrière dan is het raadzaam nu reeds met ons in contact te treden. Na inventarisatie van uw (vervolg) woonwensen gaan wij voor u in contact treden met de (verkopend)makelaar en/of de eigenaren van betreffende woning(en). Als uit deze contacten blijkt dat er een match te maken is dan informeren we u hierover en zullen gezamenlijk de vervolgstappen bepalen. Graag vervullen wij dan een actieve rol in de verkoop maar ook in advies over de aan te kopen woning, natuurlijk begeleiden wij bij een succesvolle koop/verkoop het gehele traject van koop- en verkoopovereenkomst tot aan de notaris. En de kosten? Als klant van ons kantoor valt deze extra dienstverlening in de met u te maken afspraken over de verkoopkosten. Simpel en misschien de oplossing voor uw woonwensen.

WONINGINRUIL is geschikt voor kleiner naar groter maar ook voor groter naar kleiner, wij regelen het voor u!

BERG & BROEK MAKELAARDIJ: ALLES IN HUIS!

Neem contact op

Vraag een waardebepaling aan