Gratis waardebepaling

Benieuwd naar wat jouw huis waard is? Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs voor een gratis waardebepaling. Een afspraak is zo gemaakt: stuur een e-mail via deze link: info@bergenbroek.nl en wij nemen contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook: 0412 - 63 99 82.

Overweeg je jouw huis te verkopen?

Schakel altijd een professionele makelaardij in voor de verkoop van je huis. Berg & Broek Makelaardij verkoopt met enthousiasme jouw huis en staat 7 dagen per week (ook in de avonduren) voor je klaar. Als je kiest voor Berg & Broek Makelaardij kies je voor de beste en prettigste begeleiding tegen scherpe tarieven door een enthousiast, innovatief en uitstekend opgeleid team met veel kennis en ervaring in de regio Oss. Twijfel niet langer en start met een vrijblijvende, gratis waardebepaling.

Vraag een waardebepaling aan

Lees meer over ons verkooptraject

Heb je nog geen andere woning op het oog? 

Berg & Broek Makelaardij is ook jouw aankoopmakelaar. Op basis van jouw woonwensen gaan we actief de woningmarkt voor je op. Daarbij kijken verder dan ons eigen woningbestand. Ons doel is om jouw woonwens in vervulling te laten gaan, onafhankelijk bij wie de woning van je dromen te koop staat. Zelfs buiten ons werkgebied kijken wij met en voor je mee.

Mocht je al een woning op het oog hebben dan kun je ons natuurlijk ook inschakelen voor een woningruil.

Neem contact op

Lees meer over aankoopbegeleiding