Inruil eigen woning

Berg & Broek Makelaardij heeft een uniek aanbod: De mogelijkheid voor inruil van uw huidige woning.

Hoe werkt dit?

Op onze site, www.bergenbroek.nl, vindt u een woning waarin u graag wilt wonen echter de marktomstandigheden houden u tegen om een afspraak voor een bezichtiging te maken. Laat u in dat geval niet meer tegenhouden maar maak toch die afspraak, geheel vrijblijvend en op een door u gewenst tijdstip. Het ‘live’ bezichtigen van een woning geeft u nu eenmaal een veel beter beeld dan de virtuele bezichtiging via internet.

Als de eerste bezichtiging u het goede gevoel bij de woning geeft, volgt een afspraak met de verkoper. Gezamenlijk bekijken we uw, in te ruilen, woning. Vervolgens gaan we met alle partijen rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Als we het eens zijn over het verschil in waarde, gaan we over tot het opmaken van de koopovereenkomsten. Uiteraard worden hierin de normale voorbehouden, bedenktijd en andere voorwaarden opgenomen. Als beide partijen hun financiële, en eventuele overige zaken, geregeld hebben gaan we op de afgesproken datum naar de notaris.

Op deze dag koopt de verkoper uw woning en koopt u de woning van verkoper. Waterdicht, zeker en zorgeloos. Wilt u uw twee onder een kapwoning inruilen tegen b.v. een tussenwoning dan hebben wij daarvoor enkele gegadigden. Dezelfde zorgeloosheid als u een stapje kleiner wilt. Neem voor dit aanbod contact op met Paul van den Broek.

BERG & BROEK MAKELAARDIJ: ALLES IN HUIS!

Neem contact op